چای سبز

چای سبز حاوی مقادیری پلی فنل و کاتچین می باشد که ریز مغذی هایی هستند که به طور طبیعی در غذا ها وجود دارند و می تواند مانند آنتی اکسیدان ها عمل کنند. اپی کاتچین جز پلی فنل های موجود در این نوع چای است، این ماده برای سلامتی انسان بسیار مفید می باشد. در چای سبز هیچ ماده سمی یا ماده ای که سلامتی انسان را به خطر بیندازد وجود ندارد، بنابراین نوشیدن این چای سلامت ما را تضمین میکند.

  فواید چای سبز

  • اپی کاتچین موجود در چای سبز فواید آنتی اکسیدان ضد سرطان است.
  • اپی کاتچین عملکرد مغز را بهبود می بخشد و از بیماری پارکینسون و آلزایمر پیشگیری می کند.
  • اپی کاتچین از قلب محافظت می کند.
  • اپی کاتچین از التهاب جلوگیری می کند.
  • چای سبز به کاهش وزن کمک می کند.
  • چای سبز برای سلامتی آنتی اکسیدان ها خاصیت ضدسرطان دارند.
  • چای سبز عملکرد مغز را تقویت می کند.
  • مقدار کافئین موجود در چای سبز برای تقویت حافظه و زمان واکنش های مغز کافی است.
  • اپی کاتچین و ال تیامین باعث تقویت حافظه و افزایش تمرکز در بیمارانی با آسیب مغزی خفیف می شوند.  
  • ال تیامین خاصیت ضد استرس دارد و نگرانی و تشویش را کاهش می دهد. از طرفی ثابت شده است که خستگی را کاهش می دهد و عامل آرامش فکر و ذهن می باشد.
  • همچنین چای سبز علایم افسردگی را کاهش اما میزان یادگیری را افزایش می دهد.
  • چای سبز می تواند استقامت شما را افزایش دهد.  
  • نوشیدن چای سبز مصرف کربوهیدرات و جذب چربی را کاهش می دهد.
  • کلسترول عامل مهم بیماری های قلبی است.  نوشیدن این نوع چای، باعث افزایش جریان خون و در نتیجه کاهش فشار خون است . 
  • چای سبز در برابر عفونت باکتری مقاومت می کند و مانند یک عامل ضدمیکروب عمل می کند.
  • مصرف این نوع چای، با دهان شویه ورم لثه و پلاک دندان را کاهش می دهد.
  • چای سبز به تقویت سلامتی کبد کمک می کنند.

تاثیر چای سبز بر کاهش وزن

 این چای می تواند در کاهش وزن شما به روش های مختلف کمک کند.  این نوشیدنی متابولیسم و چربی سوزی را افزایش می دهد. چای سبز اشتها را کم می کند و منجر به کاهش مصرف انرژی می شود. همچنین بر دیگر ترکیباتی که به خوبی آدرنالین، باعث چربی سوزی می شوند و میزان متابولیسم بدن را کاهش می دهند اثر می گذارد.

چای سبز با دیگر مواد غذایی

  • ماهی و روغن ماهی: روغن ماهی با کاتچین موجود در چای سبز چربی و متابولیسم گلوکز را افزایش می دهند در حالی که مواد مغذی در ماهی به کاهش فشار خون کمک می کند.
  • ویتامین  C: این ویتامین با چای سبز خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهند.
  • ویتامین  E: ویتامین E و چای سبز توانایی و استقامت بدن را افزایش و سطح گلوکز را پایین می آورند و عامل کاهش وزن می باشند.

عوارض استفاده زیاد از چای سبز

  • گیجی، سردرد و مشکلات گوارش
  • مصرف زیاد اپی کاتچین خطر مسمومیت کبد را بالا می برد
  • اگر در مصرف نوشیدنی های کافئین دار زیاده روی کنید، کافئین چای سبز منجر به استرس و مشکلات خفیف قلبی می شود.

کدوم گروه از افراد نباید از این نوشیدنی استفاده کنند

  • بیمارانی که مشکلات جدی قلب و عروق دارند.
  • زنان باردار و شیرده نیز نباید بیش از 1 الی 2 فنجان در روز چای سبز مصرف کنند زیرا دچار آریتمی قلب به معنی غیرطبیعی بودن ریتم قلب می شوند.
  • افرادی که دارو های ادرار آور استفاده می کنند باید در مصرف چای سبز احتیاط کنند چرا که کافئین بر این دارو تاثیر می گذارد.
نظرات بسته شده است.
Call Now Button021-66436563