فواید روغن کنجد برای سلامتی بدن

دانه های کنجد، دانه های کوچک و غنی از روغن هستند که در غلاف گیاهان رشد می کنند. بذرهایی که دارای پوست بیرونی اند، دست نخورده باقی مانده در حالی که بذرهای بدون پوست، پوستشان کنده شده است. پوست به بذر، رنگی طلایی- قهوه ای می دهد در حالی که بذری که پوست آن کنده شده دارای رنگ سفید است البته تا زمانی که بو داده نشده باشد.

ارزش غذایی کنجد

دانه های کنجد دارای مزایای بالقوه سلامتی هستند و سالیان سال هست که در طب عامیانه مورد استفاده قرار گرفته اند که می توانند محافظی در مقابل بیماری های قلبی، دیابت و آرتریت باشند. روغن کنجد شامل مواردی است که در زیر به بخشی از آنها اشاره شده است.

  • منبع خوب فیبر

سه قاشق غذاخوری دانه کنجد خرد شده 3.5 گرم فیبر را تهیه می کند که 12 درصد از میزان مصرف خوراک مرجع است.

با توجه به اینکه میانگین مصرف فیبر تنها نیمی از مصرف خوراک مرجع است، خوردن دانه های کنجد به طور مرتب می تواند به افزایش مصرف فیبر کمک کند.

فیبر برای حمایت از سلامت گوارشی شناخته شده است و همچنین ممکن است در کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی، برخی از سرطان ها، چاقی و دیابت نوع 2 نقش داشته باشد.

  • منبع تغذیه پروتئین گیاهی

دانه های کنجد دارای 5 گرم پروتئین در هر 3 قاشق غذاخوری می باشند.

برای به حداکثر رساندن پروتئین مصرفی، دانه های کنجد پوست کنده و بو داده شده را انتخاب کنید. فرایندهای پوست کندن و بو دادن، هضم و جذب پروتئین را راحتتر می کنند.

پروتئین برای سلامت شما ضروری است، زیرا پروتئین با ساختن همه چیز در عضلات به هورمون ها کمک می کند.

  • منبع خوبی از ویتامین های B

دانه های کنجد منبع خوبی از ویتامین های خاص B هستند که هم در پوسته و هم در بذر آنها توزیع شده است. از بین بردن پوست ممکن است برخی از ویتامین های B را حذف کند.

سهولت اضافه کردن روغن کنجد و دانه های کنجد به رژیم غذایی

دانه های کنجد می توانند عطر و طعم نخود را به بسیاری از غذاها بدهند.

برای افزایش طعم و مواد مغذی دانه های کنجد، آنها را چند دقیقه بو بدهید، تا زمانی که به رنگ قهوه ای- طلایی برسد.

در بعضی از موارد بذر کنجد یا روغن کنجد را به موارد زیر اضافه کنید:

  • مواد سرخ کردنی
  • اسپری بروکلی
  • غلات گرم یا سرد
  • نان و کلوچه
  • ماست
  • صاف کردنی ها
  • سالاد
  • سس سالاد
  • به جای روغن بادام زمینی

فواید دانه ها و روغن کنجد

  • امکان کمک به تعادل هورمون در دوران یائسگی

دانه های کنجد ممکن است در هنگام يائسگی که با کاهش سطح استروژن در زنان همراه است، برای آنها سودمند باشند.

  • امکان کاهش درد زانو

دانه های کنجد دارای اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است و می تواند از غضروف شما محافظت کند.

  • امکان حمایت از سیستم ایمنی

روغن کنجد منبع خوبی از مواد مغذی مهم برای سیستم ایمنی شما، از جمله روی، سلنیوم، مس، آهن، ویتامین B6 و ویتامین E هستند.

  • غنی از آنتی اکسیدان ها

مصرف دانه ها و روغن کنجد میزان کلی آنتی اکسیدان را در خون شما افزایش می دهد.

دانه های کنجد حاوی شکلی از ویتامین E به نام گاما توکوفرول، آنتی اکسیدان است که می تواند از بدن در برابر بیماری های قلبی محافظت کند.

  • امکان کمک به کنترل قند خون

دانه ها و روغن کنجد پروتئین و چربی های سالم زیاد دارند که می تواند به کنترل قند خون کمک کند.

  • امکان کاهش التهاب

دانه های کنجد می توانند با التهاب مبارزه کنند. التهاب درازمدت، ممکن است در بسیاری از بیماریهای مزمن، نقش داشته باشد.

  • جلوگیری از عفونت های مسری

روغن کنجد به عنوان یک درمان مؤثر برای پوست های زخمی و ملتهب موثر می باشد. روغن به داخل پوست نفوذ میکند، اثر ضد سم زدایی ایجاد می کند که پوست را تازه و گرم نگه می دارد.

  • مراقبت از دندان

کشیدن روغن کنجد به دندان ها به سفید شدن، کاهش سطح پلاک و محافظت در برابر جهش های خاص که می تواند شما را بسیار بیمار کند، کمک می کند. این روغن ضد باکتری قوی می تواند به بهبود سلامت دندان کمک کند.

  •  کمک به جلوگیری از دیابت

با توجه به وجود منیزیم و سایر مواد مغذی کلیدی دانه های کنجد و به ویژه روغن کنجد به مبارزه با دیابت مرتبط است. روغن کنجد اثربخشی داروی خوراکی ضد دیابتی  را در بیماران دیابتی نوع 2 افزایش می دهد.

  •  پیری پوست را کاهش می دهد

روغن کنجد  باعث جلوگیری از اکسیداسیون سلول های پوست و ترویج جوان سازی پوست می شود، از ظهور منافذ و چین و چروک در پوست جلوگیری می کند. علاوه بر کاهش روند فرایند پیری، روغن کنجد نیز قادر به ایجاد پوستی درخشان برای شما می باشد.

  •  مرطوب سازی پوست

روغن کنجد به عنوان یک مرطوب کننده و نرم کننده برای پوست بدن عمل می کند.

نظرات بسته شده است.
Call Now Button021-66436563